Η Sevic παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα με ενσωματωμένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης

Το Sevic V500 είναι τώρα διαθέσιμο με καρότσα με ενσωματωμένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Το ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με έως και τέσσερα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Λόγω των μικρών διαστάσεων και της μεγάλης μπαταρίας λιθίου, το V500 παρέχει μια ευέλικτη λύση για πωλήσεις εν κινήσει.

Η Sevic βασίζεται σε έναν αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη όταν πρόκειται για τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Σε μια πρωτοποριακή προσπάθεια, έχουμε αναπτύξει μία καρότσα σε συνεργασία με τον προμηθευτή αυτόματων πωλητών Hokuma GmbH που προσφέρει χώρο για έως και τέσσερα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Πουλήστε τα προϊόντα σας εν κινήσει, με ασφάλεια και ευκολία. Ο συνδυασμός ελαφρού ηλεκτρικού οχήματος και αυτόματου πωλητή θα σας πείσει.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μηχανήματα αυτόματης πώλησης, η λύση μας προσφέρει πλήρη φορητότητα. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης είναι υπερσύγχρονα και προσφέρουν στους πελάτες ανέπαφη πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας ή smartphone. Η λειτουργία και η διαμόρφωση των αυτόματων πωλητών είναι πολύ αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική. Τοποθετώντας τα στο Sevic V500, τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης προστατεύονται επίσης από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το Sevic V500 με μηχανήματα αυτόματης πώλησης σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εγκατάστασης και πώλησης. Το Sevic έχει εμβέλεια έως 105 χιλιόμετρα και λόγω των μικρών διαστάσεων του (πλάτους μόνο 1,40 μέτρα) μπορεί να τοποθετηθεί σε θέση πώλησης της επιλογής σας, ακόμη και μέσα σε κτίρια.

Εξοπλίσαμε το όχημα επίδειξης με δύο μηχανήματα αυτόματης πώλησης στο μπροστινό άκρο του κουτιού. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερων προϊόντων στο πίσω μέρος της καρότσας, πίσω από την πόρτα που κλειδώνει, για την επαναπλήρωση των αυτόματων πωλητών. Δίπλα από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης υπάρχει αρκετός χώρος για ένα ανέπαφο μηχάνημα απολύμανσης, οπότε η αγορά μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα υγιεινής.

Είναι επίσης δυνατό να εξοπλιστούν τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης με μια μονάδα τηλεμετρίας για απομακρυσμένη παρακολούθηση. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα μια επισκόπηση του τρέχοντος αποθέματος και μπορείτε να προγραμματίσετε να επαναφόρτωση των προϊόντων με ακρίβεια. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις πωλήσεις των αυτόματων πωλητών σε πραγματικό χρόνο. Εάν υπάρχει κίνδυνος, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης θα σας προειδοποιήσει μέσω e-mail και γραπτού μηνύματος.

Οι πιθανές εφαρμογές για το Sevic V500 είναι σχεδόν απεριόριστες. Η διαμόρφωση των ραφιών και των σπειροειδών στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης είναι προσαρμόσιμη. Μπορείτε να τοποθετήσευε είτε πολλά μικρά, είτε μερικά μεγάλα αντικείμενα, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες.

Στο παράδειγμα της εφαρμογής μας, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης είναι εξοπλισμένο με διάφορες ιατρικές μάσκες. Προς το παρόν, αυτά τα προϊόντα έχουν μεγάλη ζήτηση. Εκτός από μάσκες, απολυμαντικά σπρέι και μαντηλάκια, γάντια μίας χρήσης, μπορούν επίσης να προσφερθούν και τεστ Covid-19. Το V500 με μηχανή αυτόματης πώλησης μάσκας θα μπορούσε για παράδειγμα να χρησιμοποιηθεί σε αγορές αγροτών, σε κέντρα πόλεων ή σε εγκαταστάσεις αναψυχής. Τα μικρά μηχανήματα αυτόματης πώλησης είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρά προϊόντα. Είναι βολικό να πουλάτε καθημερινά είδη στα μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Μπορούμε να παράγουμε μαζικά το Sevic V500 με μηχανήματα αυτόματης πώλησης και να προσφέρουμε γρήγορους χρόνους παράδοσης. Σας προσφέρουμε το όχημα για αγορά, μίσθωση και ενοικίαση (κατόπιν αιτήματος). Το όχημα και τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης είναι πλήρως διαμορφώσιμα. Ο συνεργάτης μας Hokuma σας υποστηρίζει τόσο στη διαμόρφωση όσο και στη συνεχιζόμενη λειτουργία. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες με μεγάλη εμπειρία στο “ντύσιμο” οχημάτων για να αποτυπώσουμε την επωνυμία σας στο όχημα.

Αφήστε μια απάντηση